Confortul casei dumneavoastră este principala noastră preocupare. Alegeți RIG Termopane.

Specialiști în producția de ferestre
termopan premium.

Compania noastră produce tâmplărie din PVC și aluminiu cu geam termoizolant la cele mai înalte standarde. Întotdeauna căutăm să îndeplinim cerințele de calitate și promptitudine pe care le așteptați din partea noastră.

Pentru a veni în întâmpinarea dumneavoastră, am ales să producem și să comercializam tâmplarie PVC din profile REHAU, produse la fabrica din Sânleani, nr. 550, jud Arad. Întreaga investiție, atât în hala de producție, cât și în utilaje s-a realizat prin accesarea unor fonduri europene, având astfel posibilitatea de a lucra la cele mai ridicate standarde europene.

Profilele din PVC sunt cu 3, 4, 5, 6 și 7 camere de aerisire, având un transfer termic cuprins între 0,73 si 1,7 W/mpK. Feroneria este produsă de firmele G.U, ROTO, MACO și WINKHAUSE, iar sticla este produsă de către Guardian și Saint Gobain.

Sticla termoizolantă are un transfer termic cuprins între 0,7 și 1,3 W/mpK, în funcție de tipul de sticlă ales.

Pe partea de aluminiu, comercializăm produse de la firmele Cortizo-Spania, Alumil / Profilco-Grecia, Schuco-Germania, acestea fiind de două feluri: cu barieră termică și fără barieră termică. Garanția acordată de către producători pentru profile este de 25 de ani, iar garanția pe care noi o acordăm întregii lucrări (profile, feronerie, sticlă) este de 5 ani.

Află mai multe despre produse
Recomand tuturor care doresc să lucreze cu o echipă profesionistă. Am achiziționat ușile exterioare și profilele de la RIG Termopane și sunt foarte mulțumit de produsele lor și serviciile oferite.
Adrian Mariș
Translate »